За Нас

Совршено место

Вила Ина е совршено место на кое можете да ги организирате своите свадби, приеми, коктели, и забави, со капацитет на седење од 200 до 600 гости, или капацитет со гости на стоење до 1200 гости. Просторот обезбедува приватен паркинг за 85 возила. Вила Ина има хортикултурно уреден простор за поставување на бина / сцена од 40 м2, како и подиум за играње од 120 м2, поседува базен и покриен ресторантски дел од 200 м2 кој може да се користи во случај на неповолни временски услови. Остатокот од просторот е покриен со првокласна трева, со што самиот амбиент добива на елеганција. Распоредот на масите се прави според замислата на клиентот, а тимот задолжен за организирање на настанот обезбедува соодветно украсување и осветлување според желба на гостите, со што целиот настан, особено ако е во вечерните часови, изгледа совршено свечено и романтично.

Гости на сопствената забава

Нека ве понесе убавината на недопрената природа и секој доживеан миг од вашиот настан да остави сеќавање. Идеално место за вашите свадби cо волшебен поглед кон Скопје, едноставно ќе ве остави без здив. Дозволете ни да бидеме креатори на вашите соништа и фантазии.

Препуштете jа организацијата на  Вашата незаборавна ноќ на вистински професионалци, а храната, пијалокот и декорациите на докажани уметници и маjстори на врвните вкусови.

Изберете некое од Мениjата кои ги подготвивме за Вас, или jавете се да Ви помогнеме да креирате уникатно Мени по Ваша желба

Гостите ги опслужуваат професионално остручени келнери и шанкери. Целата екипа на „Скара Бар“ им стои на располагање на клиентите во текот на подготовката на настанот, околу конечно дефинирање на локацијата, програмата, декорирањето како и техничкиот дел.