Мени Пијалок

Мени Пијалок

Мени 1 ПијалокМени 2 ПијалокМени 3 Пијалок

Мени 1 Пијалок – 8€

Жестоки пијалоци (жолта ракија, узо, коњак)

Пиво (скопско, скопско смут, амстел)

Вино Тиквеш наливно

Сокови (к.кола, фанта, швепс, џусеви)

Вода (газирана, негазирана)

Мени 2 Пијалок – 11€

Жестоки пијалоци (жолта ракија, коњак, водка абсолут, узо, џин гордонс, мартини)

Пиво (скопско, скопско смут, амстел, хајнекен)

Вино Тиквеш 0,7l класик,

Сокови (к.кола, фанта, швепс, џусеви)

Вода (негазирана, газирана)

Мени 3 Пијалок – 14€

Жестоки пијалоци (жолта ракија, бовин ракија, коњак, водка абсолут, узо, шток, џин гордонс, мартини, џејмисон, џони)

Пиво (скопско, скопско смут, амстел, хајнекен)

Вино Тиквеш СС 0,7l

Сокови (к.кола, фанта, швепс, џусеви)

Вода (газирана, негазирана)