Совршена организација на вашата свадба или друга свеченост

Погледнете ги нашите менијаMENU Download >>>

Идеално место за вашите свадби и прослави

Доколку секогаш сте ја замислувале вашата венчавка или прослава на отворено, Вила Ина е она што го барате!

Сместена на падините на Водно, во близина на селото г. Нерези, Вила Ина е идеално место за сите што сакаат својата приватна или деловна прослава да ја организираат на отворен простор и во природен амбиент. Таа е совршен спој на приватна интимна градина и модерно опремен простор кој ги нуди сите услови за современо организирање на настани, според замислата и желбата на клиентите. Далеку од градската врева и метеж, опкружена со прекрасни природни убавини, Вила Ина нуди прекрасен спој на природата и сите удобства коишто се потребни за да биде вашиот настан доживување што ќе се памети

Powered by SKARA BAR & Chef Boban Simonovski

Powered by SKARA BAR & Chef Boban Simonovski

Поддржано од култниот скопски ресторан СКАРА БАР и незаменливиот шеф Бобан Симоновски – мајсторот на врвните вкусови и декорации со храна

ВИЛА ИНА

Доколку секогаш сте ја замислувале вашата венчавка или прослава на отворено, Вила Ина е она што го барате! Сместена на падините на Водно, во близина на селото г. Нерези, Вила Ина е идеално место за сите што сакаат својата приватна или деловна прослава да ја организираат на отворен простор и во природен амбиент. Таа е совршен спој на приватна интимна градина и модерно опремен простор кој ги нуди сите услови за современо организирање на настани, според замислата и желбата на клиентите. Далеку од градската врева и метеж, опкружена со прекрасни природни убавини, Вила Ина нуди прекрасен спој на природата и сите удобства коишто се потребни за да биде вашиот настан доживување што ќе се памети.

МАГИЧНО МЕСТО

Совршен спој на приватна интимна градина и модерно опремен простор кој ги нуди сите услови за современо организирање на настани, според замислата и желбата на клиентите.


Погледнете повеќе >>>

ВРВНА ХРАНА

Храната и декорациите кај нас се своевидно уметничко дело ...

ПРЕКРАСЕН АМБИЕНТ

Убавината на недопрената природа, волшебниот поглед кон Скопје и прекрасниот амбиент ќе допринесат да си поминете незаборавни мигови.


Погледнете повеќе >>>